3e wedstrijd MHV competitie incl. nieuwe tussenstand

terug naar overzicht

Woensdag, 25 mei 2016

in verband met het weer was de locatie verplaatst naar het kanaal boven Rogat

om 18.30 uur werd  het startsein gegeven.
Het eerste uur werkte de vis nog niet echt mee, slechts hier en daar ving men een klein visje.
Gelukkig begonnen wat later op de avond de grotere jongens (of meiden zo u wilt) ook mee te werken, zoals bij M. van Sleen die toch nog een mooie brasem en een knappe zeelt wist te vangen. Ook M. Spraakman wist een mooie, iets grotere zeelt te vangen. Deze vangst, zo bleek later, zette beide heren op plaats 2 en 3.
Dat een wedstrijd in een goed half uurtje beslist kan worden werd bewezen door Gert Spraakman.
Hij had om 20.50 nog maar een klein voorntje op de kant gekregen maar wist in het laatste half uurtje toch nog 4 knappe platten te vangen. Ook G. Jansen wist op de valreep nog de nodige grammen binnen te halen middels een dikke brasem maar hij kon de winnaar Spraakman er niet meer uit vissen.
21.30 uur: de weging...
G. Spraakman met 4203 gram.
M. v. Sleen met 3957 gram.
M. Spraakman met 3734 gram
A. Kroes met 2652 gram.
G. Jansen met 2062 gram.
A. Keil met 1234 gram.
G. Doldersum met 1003 gram.
P. Jans met 886 gram.
T. Jonker met 714 gram.
K, Warners met 594 gram.
A. Jonker met 578 gram
Deze uitslag levert natuurlijk ook een nieuwe tussenstand op.
1 A Kroes: 8789 gr. 7 punten
2 G Spraakman: 8057 gr. 11 punt
3 M Spraakman: 8383 gr. 13 punt.
4 G Doldersum: 6320 gr. 13 punt.
5 G Jansen: 5180 gr. 18 punt.
6 W Hilberink :3365 gr. 26 punt.
7 A Jonker: 2469 gr. 28 punt.
8 D Jonkers:3729 gr. 30 punt.
9 P Jans: 2592 gr. 31 punt.
10:H Jansen: 1726 gr. 33 punt.
11 M v Sleen: 4681 gr. 34 punt.
12 B Smid: 2827 gr. 35 punt.
13 T Jonker: 1249 gr. 37 punt.
14 K Warners: 1514 gr. 38 punt.
15 A Keil: 1234 gr. 46 punt.
16 R Jansen: 1292 gr. 48 punt
17 R Kuiers: 757 gr. 51 punt
Volgende wedstrijd: 6 juni tegenover het tuincentrum, 30 mei vervalt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies